Udskriv
Detaljer: | Senest opdateret: 15. maj 2015
Fyn Cup 2015 indbydelse i en mere Scan-kap 99 venlig beskæring
Fyn Cup 2015 indbydelse i en mere Scan-kap 99 venlig beskæring :-) Og hvordan kunne det billede vinde fotokonkurrencen når hovedmotivet er dækket af et hækstag :-)

Så er tilmeldingen tilFyn-Cup, et af årets helt store Scan-kap sejladser, godt igang, og minsandten om ikke der er sneget sig en smuk Scankap ind på forsiden af invitationen :-). Tilmeldingen til Fyn-Cup har været åbent et stykke tid og allerede nu kan man finde hele 10 Scan-kap'er mellem de nu 267 tilmeldte både. Det tegner til at blive et godt år. 

Husk også at Fyn-Cup, grundet det traditionelle høje deltagerantal, giver gode point til vores ærefulde Scan-kap 99 liga, der i år har fået justeret lidt i point tildelingen så det at deltage vægter lidt mere.

Benyt lejligheden her før sæsonen rigtigt tager fat, til at få dig tilmeldt Fyn-Cup 2015. Husk også at forny bådens kapsejladslicens så det ikke lige pludselig mangler nå der forhåbentlig skal sejles en masse bådvæddeløb.

Læs mere om Fyn-Cup og tilmeld dig her.

Se også "Guiden til den gode fyn rundt" som er forfattet på basis af mere en 30 Fyn-Rundters erfaring. Husk alle Fyn Rundt sejladser er forskellige og man kan altid få en aha oplevelse eller 2.