Øresundsmesterskaberne 2021

- Tilmeldingen er nu åben

Som tidligere udmeldt, så starter der nu en ny tradition - Øresundsmesterskaberne for Scan-Kap 99.

Der er tale om et trim-stævne, hvor alle kan deltage uanset deres kapsejladserfaring.

Konceptet er, at vi skal have det sjovt, og vi skal se, om vi kan pine noget fart ud af bådene. Vi sejler fire starter på en op- ned bane, og vi sejler for at vinde, men der skal være plads til mindre erfarne besætninger, der gerne vil i gang med kapsejlads.
Det er vigtigt, at det er sjovt at sejle, og det er meget sjovere, hvis vi er mange både på vandet. Derfor vil jeg også koordinere en gastebørs, så du kan søge gaster til din båd, hvis du mangel det. På samme måde kan gaster også søge båd.
Alle Scan-kapper kan deltage, også selv om de ikke ligger i Øresund, men hvis det er tilfældet, så kan man kun vinde en trøstepræmie. Hovedpræmien går til en Øresundsbåd.

Efter sejladsen mødes vi på havnen, hvor der vil blive tændt op i grillen, så vi kan få en pølse og en moleøl og dele erfaringer fra dagens sejladser. Der vil også være plads til (sø)røverhistorier og socialt samvær.

Stævnet afholdes af Tårbæk Sejlklub, der stiller faciliteter til rådighed både på vandet og på land. Stævnet afholdes søndag den 6. Juni 2021.

Tilmelding sker til undertegnede, der er en del af bestyrelsen i Scan-Kap 99 klubben.

Tilmelding sker ved indbetaling af 100 kroner til:
Simon Svenstrup på MobilePay 25311682.

Yderligere info følger på hjemmesiden og på Facebook siden ”Rigtige mænd og piger sejler SCANKAP 99” i løbet af foråret.

Med sejlerhilsen
Simon Svenstrup
DEN 82, Zenobia
Mob: 25311682